LESBOS 2012/2013


We zijn naar het mooie, groene en zonovergoten Griekse eiland Lesbos geweest en natuurlijk gaan wij voor de zon en de cultuur, maar onze reis heeft ook voor een groot deel bestaan uit het verzorgen van zwerf-honden en katten ( Het één sluit het andere namelijk niet uit!).

Rijdend over de paden kom je de ene na de andere mooie plek tegen, maar ook (verstoten) honden en katten en wat is dan mooier, dan een dier een bakje voer en schoon drinkwater te geven!


Diegene, die Marrie volg(d)en via Facebook, weten, dat wij in 2012 een hond meegenomen hebben naar Nederland; helaas wel voor mensen uit Friesland....

Wij zullen Teddy blijven volgen en tzt zullen we hem ook gaan opzoeken.

Foto's zijn dan ook op de site geplaatst. In 2013 hebben wij weer een hondje (Prince) meegenomen naar Nederland, maar dit keer voor ons zelf! 

Teddy zal binnenkort op visite komen bij ons, want als alles goed gaat, dan zien we Teddy heel snel op het strand van Texel; volgende keer een paar foto's van deze ontmoeting tussen 2 Griekse hondjes op een Hollands strandje...

Γεια σου!

Dit is Teddy; gered uit de ellende op Lesbos en nu heel gelukkig in Friesland.
Teddy met Marrie.

 We hebben ons daar aangesloten bij: 

Animal Welfare  Society of Lesvos (bezoek hun site: http://www.lesvos-animal-ws.ndo.co.uk/ en help hun eventueel met een kleine bijdrage) ; want deze mensen, waaronder Rebecca en Mike, doen echt hele goede dingen voor de dieren aldaar.

marenron H.U.S.    informatie@marenron.nl