Onze dochter (Patricia) is, samen met Wendy (een vriendin), in Spanje op vakantie geweest en ze hebben een bezoek gebracht aan asiel Triple A in Marbella-San Pedro. 

Zij vroeg om aandacht op een pagina op onze site, dus hier is haar verhaal:

 

Het Triple A asiel is een plek waar Spaanse (verwaarloosde) zwerfhonden en katten, liefdevol worden verzorgd en opgevangen.

We hebben daar Diana Luchies ontmoet. Diana werkt als vrijwilligster en zij zet zich vol passie en enthousiasme in voor de honden en katten die daar verblijven.

Wij waren echt onder de indruk, hoe deze vrijwilligers het asiel, volledig op basis van donaties, draaiende houden, daarnaast heeft Wendy, die al vaker het asiel heeft bezocht, ondervonden, dat het asiel met het jaar verbeterd dmv verbouwingen, waarmee bevestigd is, dat de donaties erg goed benut worden.  

Zoals alle honden en katten in een asiel, een goed baasje verdienen, wachten ook deze honden nog steeds op een lieve baas. 

Groetjes van Patricia en Wendy.

*******************************************************************

De foto's en de verhalen van de meiden hebben ons laten inzien, dat de honden en katten die er verblijven, er ontzettend goed verzorgd uit zien en een hoog knuffelgehalte hebben. Zie op de volgende subpagina een aantal foto's.

Wellicht dat mensen interesse hebben om een kat, puppy of volwassen hond te adopteren uit Spanje.

Een kijkje nemen op hun site is in ieder geval de moeite waard! www.aaahelps.com

En niet te vergeten, donaties zijn erg welkom om het welzijn van de dieren te kunnen waarborgen voor de toekomst.

Voor meer directe info: kunt u ook mailen met Diana:

diana@aaahelps.com

 

Gaat u binnenkort naar Spanje en bent u in de buurt? Ook balen met voer zijn van harte welkom!

marenron H.U.S.    informatie@marenron.nl